» Polityka prywatności

KATEGORIE

NASZE HITY

100
Tiempo Genio FG

Tiempo Genio FG199,00 zł149,00 zł

Producenci

4FADIDASAtleticoErreaGivovaHummelJomaNIKEPRO TRAININGSelect

KONTAKT

INFORMACJE

Polityka prywatności

Polityka prywatności

1. Dokonując zakupów w Sklepie Internetowym MAGIC-SPORT.COM, Klient wyraża zgodę na przetwarzanie przez Sprzedawcę danych osobowych (imię, nazwisko, adres, adres e-mail, numer telefonu) w celu realizacji zamówień Klienta dokonywanych w Sklepie Internetowym MAGIC-SPORT.COM.
2. Podanie danych osobowych przez Klienta jest dobrowolne, jednak brak zgody na przetwarzanie danych osobowych uniemożliwia rejestrację oraz realizowanie zamówień Klienta w Sklepie Internetowym MAGIC-SPORT.COM.
3. Administratorem danych osobowych Klienta jest Paweł Budniak, prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Paweł Budniak Magic Sport z siedzibą w Libiążu, pod adresem: 32-590 Libiąż, ul. Rouvroy 10/12, NIP: 628-216-68-25, REGON: 121201153.
4. Dane osobowe są przetwarzane w celu realizacji umowy Sprzedaży Towarów w Sklepie Internetowym  i są chronione MAGIC-SPORT.COM zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926, ze zm.) w sposób uniemożliwiający dostęp do nich przez osoby trzecie.
5. Dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom dla celów marketingowych.
6. Administrator danych nie ponosi odpowiedzialności za podanie nieprawdziwych danych osobowych przez Klienta.
7. Klienci Sklepu Internetowego MAGIC-SPORT.COM. mają prawo do wglądu do swoich danych osobowych, poprawiania ich, zmiany oraz żądania ich usunięcia w każdym czasie. W przypadku, gdy Klient chce usunąć swoje dane, może zlikwidować konto lub przesłać żądanie usunięcia swoich danych osobowych do Administratora danych osobowych, wykorzystując podane dane kontaktowe na stronie internetowej MAGIC-SPORT.COM w zakładce „Kontakt”.
Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopgold.pl
Do działania sklepu konieczna jest włączona obsługa Javascript oraz Ciasteczek (cookies).